Wij zijn Danielle Salemink en Femke Bleumer-Ebbers twee liefhebbers van de zwemsport en het geven van zwemlessen en aqua- activiteiten. Hieronder stellen wij ons zelf verder voor!


Femke Bleumer-Ebbers

Eigenaar en zwemonderwijzer

Mijn naam is Femke Bleumer-Ebbers ben geboren op 08 januari 1989 te Doetinchem. Als meisje van 5 vond ik zwemmen al heel leuk,na het behalen van mijn diploma's ben ik gaan zwemmen bij Zwemclub De Gendten in Ulft. Ik was een fanatiek wedstrijd zwemster. Daar ben ik op 13 jarige leeftijd gevraagd als hulptrainster, daarna doorgegroeid naar trainster waarna ik uiteindelijk de functie van hoofdtrainster vervulde. 

Tijdens deze periode wist ik zeker dat ik van mijn hobby, mijn werk wilde gaan maken. In 2005 ben ik begonnen aan de sportopleiding. Deze heb ik met succes afgerond.


En in 2008 ben ik begonnen met mijn zwemschool.  Daarnaast heb ik in het zwembad in Didam gewerkt tot januari 2014. 


In 2012 ben ik getrouwd en trotse moeder geworden van een dochter Merel waarna ook al snel dochter Lieke werdt geboren. In 2015 is ook onze derde dochter Emma geboren.


Vanaf 2014 ben ik volledig zelfstandig en heb ik geen neven baan meer. De stap om alleen met de zwemschool verder te gaan is altijd een droom van mij geweest die ik nu heb kunnen verwezenlijken. 

 

Daniëlle Salemink


Mijn naam is Daniëlle Salemink, en ik ben 22 jaar. In 2013 ben ik als stagiaire begonnen bij Femke, deze periode heb ik heel veel geleerd en heb ik succes vol mijn diploma behaald. In de tussen tijd heb ik al bij verschillende zwemscholen gewerkt en vind ik het fantastisch om elke keer weer te zien wat een zwemleerproces allemaal bij een kind los kan maken!


Verder werk ik als bewegingsagoog binnen een organisatie voor mensen met een beperking waarbij mijn affiniteit vooral bij de doelgroep niet aangeboren hersenletsel ligt. Ondertussen ben ik weer gestart met een deeltijdopleiding namelijk psychomotorische therapie aan de Calo in Zwolle.


Mijn grootste hobby is voetbal, dit doe ik al als klein meisje, waar ik begon tussen de jongentjes en nu gezellig bij vrouwen 1 speel bij v.v.Gendringen. Verder vind ik het leuk om lekker sportief bezig te zijn. En gezellig met mijn vriendinnen avonden bij elkaar te zijn.

Ik heb heel erg veel zin in dit avontuur en ben erg trots dat ik nu bij Femke aan de slag mag. Ik zie jullie graag in het zwembad in Beek!